Lauri Teder • 28. september 2018 kell 18:42
Börsiuudised
Ainult tellijale
Facebooki tegevjuht Mark Zuckerberg  Foto: EPA / Kay Nietfeld

Turvaauk räsis Facebooki aktsiat

Reedel teatas Facebook, et avastas sotsiaalvõrgustiku süsteemist umbes 50 miljonit kasutajat mõjutava turvavea.

Facebooki pressiteate kohaselt varastati platvormil oleva "View as"-funktsiooni kaudu hiljuti ligikaudu 50 miljoni kasutaja läbipääsutõendid, mis võimaldavad häkkeritel antud kontodele siseneda. Kõigi mõjutatud kasutajate pääsutõendid tühistati, mistõttu pidid inimesed kontodele uuesti sisse logima. Lisameetmena toimiti samamoodi ka 40 miljoni konto puhul, mis on "View as"-funktsiooni viimase aasta jooksul kasutanud ning peatati funktsiooni kasutamine. "View as" kuvab kasutajale tema Facebooki konto sellisena, nagu teised seda näevad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum