Äripäev • 4. oktoober 2018 kell 11:20

Merko sai Rakveres ehituslepingu

Merko Ehitus teatas täna, et asub Rakveres 4 miljoni euro eest uut õpilaskodu ehitama.

Rakvere ametikooli ühiselamu  Foto: Meelis Meilbaum/Virumaa Teataja/Scanpix

Täna sõlmisid Merko Ehitus ja Riigi Kinnisvara AS lepingu Rakvere ametikooli uue ühiselamu ehitamiseks. Vana ühiselamu lammutatakse ja selle asemele kerkib 2019. aasta lõpuks 200kohaline liginullenergiahoone, mis mahutab 200 õpilast.

Leping läheb maksma 4,3 miljonit eurot ning sellele lisandub käibemaks. Ehitustööd algavad juba tänavu oktoobris.

Merko Ehituse aktsia on viimase kuue kuuga kaotanud 15% oma väärtusest ning kauples täna 9,7 euro tasemel. Esimeses poolaastas lisandus Merko Ehituse kontserni portfelli 67,5 miljoni euro eest uusi lepinguid.

Hetkel kuum