• Jaga lugu:

  Apranga lubadus uueks aastaks: kasvame 7%

  Leedu rõivaste jaemüüja Apranga avaldas 2018. aasta esialgsed müügitulemused. Uuel aastal loodetakse kasvada aga rohkem, kui suudeti mullu.

  Apranga käive suurenes eelmisel aastal Eestis 2%.Foto: Andres Haabu
  Ettevõtte 2018. aasta käive ulatus 226,6 miljoni euroni, mida on 2017. aastaga võrreldes 1,7% rohkem. Enim kasvas käive Apranga koduturul Leedus 2,4%, 134 miljoni euroni. Lätis tammus kasv paigal ja jäi 52,7 miljoni euro juurde. Eestis lisandus 2% ning käive ulatus lõppenud aastal 40,2 miljoni euroni.
  Möödunud aastal avas Apranga kaheksa poodi, sulges samuti kaheksa poodi ning rekonstrueeris kuus poodi. Kokku on Aprangal 182 kauplust, kusjuures kaupluse pind vähenes aastaga 2% võrra. Kasuminumbrid avaldab ettevõte aga alles majandusaasta aruandes.
  Käesolevaks aastaks on Aprangal suured plaanid. "2019. aastal plaanib Apranga Grupp kasvatada käibe 242,6 miljoni euroni ehk 7% suuremaks, kui oli 2018. aastal," teatas Apranga peadirektor Rimantas Perveneckas börsiteates.
  Apranga aktsial on seljataga kohutav aasta. Tegu on Balti börside ühe suurima kaotajaga: aktsia odavnes peaaegu 40% ning kaupleb 1,6 eurol.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
USA aktsiate pika mõõnaperioodi lõpetas rallinädal
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
USA peamine börsiindeks S&P 500 tõusis täna 2,47% ja tänasega lõppenud nädalal 6,5%, lõpetades seitsmenädalase langusperioodi.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sunly juht ametnikele: otsustage ja kaitske otsuseid ka kohtus, aga lõpetage venitamine
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Ehkki meretuulikud võiksid katta Eesti elektrivajaduse, pole ühtegi tuulikut veel püsti pandud. Küsimus, kas sel kümnendil selleni jõutakse, lööb asjaosalised kahte lehte.
Venemaa autovedajad virelevad siseturul
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.
Üle kuue miljoni Venemaa veoki, mille tee välismaale on lukku keeratud, on püüdnud leida tööd siseturul, kuid kaks korda langenud transpordihinnad ei tõota midagi head: enamik autodest lihtsalt seisab, vahendab logistikauudised.ee.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.