Äripäev • 31. juuli 2019 kell 6:15
Börsiuudised
Ainult tellijale

Harju Elektri kasumit kahandasid vaidlused

Harju Elektri teise kvartali konsolideeritud müügitulu oli 40,6 miljoni eurot ja 6 kuu müügitulu 69,9 miljonit eurot, mõlemad numbrid on tublisti suuremad kui aasta tagasi. Samas suurenesid märgatavalt ka ettevõtte kulud, edestades müügitulu kasvu.

Foto: Andras Kralla

Ärikasumit teeniti aruandekvartalis 1,2 miljonit eurot ja esimesel poolaastal 1,5 miljonit eurot, sedagi on varasemast rohkem. „Kasumlikkust mõjutasid oluliselt aruandekvartalis arvesse võetud kaks juriidilist vaidlust summas 0,4 miljoni eurot, mille tegelik kasum/kahjum selgub protsessi lõppemisel,“ kirjutas juhatus aruandes. Nii jäi puhaskasum aastatagusele ajale 20 protsendiga alla teises kvartalis ja 12 protsendiga poolaasta arvestuses. Puhaskasum aktsia kohta oli teises kvartalis 0,05 aastataguse 0,06 euro asemel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum