Anu Lill • 16. august
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Headest USA jaekaubanduse näitajatest hoolimata ennustatakse uut intressikärbet

USA eile avaldatud jaekaubanduse andmed toetavad föderaalreservi esimehe Jerome Powelli prognoosi majanduskasvu ja kõrgema inflatsiooni kohta. Sellegipoolest on majandusteadlased kindlad, et Powell alandab järgmisel kuul uuesti intressimäärasid, kirjutab Bloomberg.

Jaekaubandus juulis õitses, kuid inflatsioon pole piisav  Foto: Scanpix

USA eile avaldatud jaekaubanduse andmed toetavad föderaalreservi esimehe Jerome Powelli prognoosi majanduskasvu ja kõrgema inflatsiooni kohta. Sellegipoolest on majandusteadlased kindlad, et Powell alandab järgmisel kuul uuesti intressimäärasid.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum