Liina Laks • 23. september 2019 kell 6:22
Börsiuudised
Ainult tellijale

Täna on viimane päev LHV märkimisõigustega kauplemiseks

Need investorid, kes soovivad oma osalust LHV Grupis suurendada, saavad täna veel turult märkimisõigusi kokku osta.

LHV pank. LHV.   Foto: Liis Treimann

Märkimisõigustega kauplemine käib samamoodi nagu tavaliste aktsiatega. Kuna LHV otsustas, et seekordsel aktsiaemissioonil toimub aktsiate jaotamine põhimõttel „kus on, sinna tuleb juurde“ ehk proportsionaalselt juba olemasolevate aktsiate arvuga, siis annab märkimisõiguste omandamine võimaluse oma osalust suurendada. Märkimisõigusi jaotati investoritele iga olemasoleva 12 aktsia kohta 1 märkimisõigus. Uusi aktsiaid jaotatakse ainult neile, kellele kuuluvad eesõigused 25. septembri seisuga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum