Äripäev • 17. oktoober 2019 kell 5:11
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kasvu jätkanud Coop Pank soovib veel sel aastal börsile jõuda

Coop Panga juhatuse esimehe Margus Rinki sõnul suudab Coop kohaliku tegijana Eesti ettevõtjate kasvuplaane kiiremini hinnata ja adekvaatsemaid ärilaenuotsuseid teha.   Foto: Raul Mee

Coop Pank kasvatas kolmandas kvartalis oluliselt nii väljastatud laenude kui kaasatud hoiuste mahtu ning võitis juurde rekordarvu uusi kliente. Lisaks 1,52 miljoni eurosele kasumile kinnitas Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink, et kodumaisel kapitalil põhinev pank soovib veel sel aastal Tallinna börsile jõuada.

Coop Panga juhatuse esimees Margus Rink lausus, et pank jätkab kolmandat aastat kiiret kasvu. „Coop Panga kasvule aitasid kaasa panga järjest suurenev tuntus ning klientide üleüldine hoiak eelistada kodumaisel kapitalil põhinevaid panku," leidis Rink.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum