Mait Kraun • 3 veebruar 2020
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tesla aktsia meeletu hinnatõus jätkub

Tesla aktsia on tänavu tõusnud juba 70 protsenti.  Foto: Reuters/Scanpix

Tesla aktsia on täna eelturul tõusnud 14% 890 dollarini . Tõus kiirenes pärast seda, kui investeerimisfirma Argus Research tõstis aktsia hinnasihti eile 556 dollarilt 808 dollarini, vahendab CNBC.

Täna kirjutab Bloomberg, et investorid spekuleerivad, et Tesla võib autoärile lisada ka teisi ärisuundi. "Autodest saab kõige olulisem elektriseadeldis," ütles Volkswageni juht eelmisel kuul. "Kui see nii juhtub, siis on mõistetav, miks Tesla analüütikute silmis nii väärtuslik on." Ta tundis kahetsust selle üle, et võrreldes Teslaga ei nähta Volkswagenit "tehnoloogiaaktsiana". Kuid Tesla tulemuste taga on ka oskuslik turundus: Tesla Model 3 on näiteks Euroopas tõusnud üheks kõige paremini müüdavaks autoks. Märtsis plaanib Tesla hakata klientideni toimetama Model Y mudeleid, mitu kuud plaanist ees.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum