Börsiuudised
Ainult tellijale

Aktsionärid taluvad Coopi miinust külma rahuga

Coop Panga aktsia hind ei ole veel märkimisel osalenud aktsionäre kasumisse viinud, kuid investorid sellest end heidutada ei lase. Pildil Coop Panga juht Margus Rink  Foto: Liis Treimann

Coop Panga aktsionärid usuvad, et pikas perspektiivis on Coop parem investeering kui teine kodumaine pank LHV ja seetõttu ei ole vaja ka ületähtsustada asjaolu, et aktsia on endiselt IPO hinnatasemest allpool.

Investor Veljo Otsason, kes oli aktsionär juba Krediidipanga ajast ja plaanib võimalusel aktsiat juurde osta rääkis, et Coop Pangal on unikaalne positsioon. Läbi Coopi võrgustiku jõuab kaasaegne pangateenus ka igasse külapoodi – see on hea ärivõimalus ja ka võimalus aidata maainimestel paremale järjele saada.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum