Indrek Mäe • 24. märts kell 15:35
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV kasvukonto jätab kaupleja hätta

LHV kasvukonto kauplemist ei soosi.  Foto: Andras Kralla

LHV kasvukontole kantud rahaga tehakse tehinguid vaid kord nädalas, mis tähendab, et lühiajalistel kauplejatel pole võimalik osa saada ning kasu lõigata päevastest suurematest liikumistest turul.

Nii puudub oma raha kasvukonto kaudu indeksitesse paigutaval investoril võimalus kasutada momenti, kui turud on näiteks 10 protsenti kukkunud, ning võib juhtuda, et tema raha investeeritakse praegustel volatiilsetel turgudel just siis, kui suuremale langusele on jägnenud suurem tõusupäev, ehk tal kaob võimalus finantsvarasid odavama hinnaga soetada. Seda eriti olukorras, kus volatiilsus turgudel on seoses koroonapaanikaga kasvanud ning päevased liikumised suuremad.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum