Äripäev • 9. aprill kell 20:48
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: Fedi massiivne abipakett ning OPECi tootmiskärbe

Ameerika Ühendriikide aktsiaturg on 23. märtsist tehtud põhjast kerkinud 24,7%.  Foto: AFP/Scanpix

USA aktsiad tõusid neljapäeval kolmandat päeva viimasest neljast kauplemispäevast, kui Föderaalreserv teatas suurest, 2,3 triljoni dollari suurusest abiprogrammist, mis aitab laenudega kohalikke omavalitsusi ning keskmise suurusega ettevõtteid.

Föderaalreserv pakub USAs koostöös pankadega nelja aasta pikkuse tähtajaga laenu kuni 10 000 töötajaga firmadele ning ostab otse osariikide ning suuremate kohalike omavalitsuste võlakirju. Analüütikute sõnul on see Föderaalreservi kõigi aegade suurim majanduse abistamise programm.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum