Anu Lill • 19. mai 2020 kell 10:41
Börsiuudised
Ainult tellijale

LHV Pank lekitas eksikombel oma eralaenuklientide e-mailid

Foto: Andras Kralla

Ligikaudu 200 LHV Pangast eralaenu võtnud klienti sai oma postkasti e-kirja, kus olid näha ka kõikide teiste adressaatide e-posti aadressid. Nimekirjas olid e-posti aadressi järgi ära tuntavad ka tuntud advokaadid, investorid, ettevõtjad ja linnavalitsuse kõrged ametnikud.

Pikas ja põhjalikus kirjas innustas eraisikute finantseerimise juht eralaenukliente maksepuhkust võtma ka siis, kui kliendi tööandja on kriisi tõttu raskustes. Rõhutati seda, et maksepuhkust pakub pank kuni 12 kuuks ja kui esialgu võtta maksepuhkust 6 kuuks, siis hiljem saab seda mugavalt pikendada. Samuti meenutati, et maksepuhkusega ei kaasne kliendile kulusid ega lepingu muutust ning et maksepuhkust on mugav taotleda internetipangas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum