Anu Lill • 10. august kell 11:35
Börsiuudised
Ainult tellijale

EfTENi aktsia sai hoogu headest tulemustest Leedus

EfTEN Capitali juht Viljar Arakas näeb põhjust rõõmustamiseks, sest tänavune juuli oli EfTENi kolmandale kinnisvarafondile aasta edukaim.  Foto: Andras Kralla

EfTEN Real Estate Fund III teatas börsile, et fond teenis juulis käesoleva aasta kõige suurema müügitulu tänu Leedus asuva kaubanduskeskuse headele tulemustele kriisist taastumisel, lisaks suurenes ka EfTENi aktsia puhasväärtus.

EfTEN Real Estate Fund III aktsia puhasväärtus (NAV) oli juuli viimase päeva seisuga 16,09 eurot. EPRA ehk aktsia raamatupidamislik puhasväärtus ilma edasilükkunud tulumaksukohustust ja intressiderivatiivide õiglast väärtust arvestamata on 17,14 eurot. Nii NAV kui ka EPRA NAV suurenesid juuli jooksul 0,8%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum