Anu Lill • 30. september 2020 kell 20:01
Börsiuudised
Ainult tellijale

USA börsid tõusid uue stiimulpaketi lootuses

Kui eile USA aktsiafutuurid presidendidebati ajal peale president Trump ütlust et ei pruugi kaotuse puhul valimistulemusi aktsepteerida, langesid, siis täna kannustas turge lootus uuele majandusabile.  Foto: Xinhua / Scanpix

USA börsidel oli tõusupäev, kuna värsked lootused uuele pandeemiast tingitud surutise leevenduspaketile ja optimistlikud majandusandmed andsid peamiste indeksite tõusule hoogu, kirjutab Reuters.

Kõik kolm peamist indeksit tegid järsu tõusu pärast seda, kui USA esindajatekoja spiiker Nancy Pelosi ja rahandusminister Steven Mnuchin avaldasid mõlemad lootust läbimurdele fiskaalstiimulite läbirääkimistel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum