Anu Lill • 2. oktoober 2020 kell 5:48
Börsiuudised
Ainult tellijale

Donald Trumpi koroonaviirusesse nakatumine viis börsid langusesse

Koroonaviirus on nakatanud USA presidenti ja tema abikaasat. Kokku on Ameerikas nakatunuid üle 7 miljoni inimese ning sellesse on surnud 200 000 ameeriklast. Börse mõjutas uudis negatiivselt.  Foto: AFP / Scanpix

USA president Donald Trump andis teada, et tema ja presidendiproua testid olid koroonaviiruse suhtes positiivsed, uudis pani USA aktsiafutuuride hinnad täna hommikul langema ja dollari kursi tõusma, kirjutab Bloomberg.

74-aastast Trumpi ja tema abikaasat testiti peale seda, kui selgus, et üks tema lähimatest abidest Hope Hicks oli nakatunud koroonaviirusesse. President ütles, et alustab koos Melania Trumpiga karantiini.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum