Indrek Mäe • 10. oktoober kell 10:13
Börsiuudised
Ainult tellijale

Rikkuse nurgakivi, mis viis Alar Tammingu hulluksmineku äärele

Alar Tamming alustas oma karjääri õhtust hommikuni tööd tehes.   Foto: Raul Mee

Rikkus ei tule lihtsalt ning nii pidi kullaärimees Alar Tamming oma karjääri alguses aasta aega iga päev varahommikust hilisõhtuni tööd tegema, kuni ta ühel hetkel adus, et nii jätkamine pole jätkusuutlik.

Aastal 1992, mil Tamming asutas Tavidi, oli Eestis keskmine kuupalk 300-400 krooni ehk tänases vääringus 25 eurot. „Kui ma oma esimesele töötajale ütlesin, et talle maksan 1000 eurot kuus, siis ta ei uskunud seda, samas teenisime kohe esimesel päeval 3000 krooni ning raha hakkas aknast sisse tulema,“ meenutas Tamming Äripäeva raadio „Lavajuttude“ saates.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum