9. märts 2018 kell 8:00

Pruutpaari SOS erakliinikus – Melior Clinics

Foto: Freepik.com

Pole saladus, et igaüks meist soovib olla oma pulmapäeval eriliselt kaunis ja särav. Ettevalmistused tähtsaks päevaks algavad varakult. Lisaks sisemisele ilule tahame kõik oma elu olulisimal päeval välja näha pulmapäevale vääriliselt briljantsed.

Äripäeva Pulmaleht on külas Tallinna ilukliinikus Melior Clinics, mis asub väga heas asukohas, Stockmanni V korrusel.

Häid nõuandeid uutele pruutpaaridele jagab täna meile Liisi Voksepp, kes on ilukliiniku turundusjuht.

Meile kõigile on välimus oluline, olgu siis tegemist naiste või meestega. Siin ei mängi niivõrd rolli klassikaline iluideaal, vaid see, kas inimene hoolitseb enda eest, kui enesekindlana ja hästi ta ennast oma kehas tunneb. Hoolitsetud välimus näitab tihti ka sotsiaalset staatust ning soodustab inimestevahelist suhtlust.

Protseduuri kuur võib võtta kuni pool aastat, kuid on sellegipoolest väga hea investeering neile, kes plaanivad mesinädalaid kohe pärast pulmapidustust.

Olge hea, andke palun nõu, kui pulmapäeval on soov välja näha ideaalne, siis millest tuleb esmalt alustada?

lustada tuleb oma soovide kaardistamisest ning meie spetsialistide juurde tasuta konsultatsioonile tulemisest. Kuna siis leiame kõigile Teie soovidele parima lahenduse. Samuti saate teie ning ka meie planeerida ning arvesse võtta eelarvet. Lisaks arvestada protsessi pikkust, mis kulub maksimaalse tulemuse saavutamiseks.

Esimene asi, mille peale pruut enamjaolt mõtleb, on kaalu langetamine ja toonuses keha saavutamine. Selles osas tuleme appi meie modelleeriva Proshock Ice hooldusega, mis aitab vabaneda tselluliidist, soodustab rasvade põletamist ning seeläbi hoiab keha vormis. Läbides neljakordse kuuri on juba näha suurepärane tulemus. Abi on ka tselluliidivastasest massaažist, mille puhul saavutatakse maksimaalne tulemus läbides 10–12 protseduurist koosneva kuuri.

Meie ilmastikutingimused tekitavad nahale sellise stressi, et peeglisse vaadates on sageli näha kurnatud näonahka. Kuidas saada nahk pulmapäevaks särama?

Mõistlik on hakata külastama kosmetoloogi 2–3 kuud enne pulmapäeva, kuna selle ajaga jõuab nahk taastuda. Hoolduste valik on lai – kombineeritud, mehaanilised või hapetega nahakoorimised, näomassaaž, niisutavad näomaskid või süvaniisutus – õigesti valitud protseduurid teevad nahaga imesid. On võimalik kombineerida hoolduste paketti, mis koosneks 5–6 protseduurist üle kogu keha.

Tean, et Teil on saadaval uudsed teenused nii epilatsioonide kui ka juuste kasvu stimuleerimise valdkonnas?

Meil on tõesti teenusteportfellis olemas nii foto- kui laserepilatsioon, mis vabastab soovimatutest karvadest pikaks perioodiks või isegi igaveseks. Protseduuri kuur võib võtta kuni pool aastat, kuid on sellegipoolest väga hea investeering neile, kes plaanivad mesinädalaid kohe pärast pulmapidustust. Juuste heaolu tagab HairBoom juuste kasvu stimuleeriv laserravi kombineerituna juuste mesoteraapiaga. Paari kuuga on juuksed tugevad, tihedad ja säravad. Kõik meie erakliinikus pakutavad protseduurid sobivad nii meestele, kui ka naistele! HairBoom on väga populaarne meeste seas ja seda juba ennetava protseduurina, kui on märgata juuste hõrenemist.

Siia salongi tulles tajusin, et siin on väga hubane ja mõnus keskkond, rääkimata väga mõnusast hoolivast teenindusest, mida siin igal sammul tõesti kohtab.

See on olnud algusest peale meie eesmärk ja peame seda standardiks, et kliiniku keskkond oleks hubane, puhas ning õhkkond meeldiv ning tervitav. Meie sõbralik ja professionaalne meeskond naudib oma tööd ja me soovime, et iga klient saaks meie juures parima emotsiooni.Meie ütleme, et kõik on võimalik ja aitame Teid kõiges, mis Teid enda välimuse juures on hakanud häirima. Tuleme appi nii esteetiliste probleemidega, kui ka geneetiliste murede ning armidega. Et tagada teile parim lahendus ja tulemus, siis teeme igale kliendile tasuta põhjaliku konsultatsiooni, kaardistades kõik soovid. Kahepoolses koostöös arvestades kliendi võimalustega, leiame alati parima lahenduse.Pulmad on pika ajaplaneeringuga sündmus ja selleks palume aeg broneerida meie juures vähemalt kaks kuud enne, et saaksime nii hea tulemuse, kui võimalik.

Kuidas noorpaar Teiega kõige kiiremini ühendust saab?

Kõige kiirem moodus on helistada numbrile +372 567 67 259 ja broneerida tasuta konsultatsiooniks aeg. Samuti võib kirjutada meile melior@melior.ee ja tulla kohale Stockmanni viiendale korrusele, et veenduda meie kliiniku suurepärasuses!Erinevaid sooduspakette noorpaaridele

Bright couple: Vitamiinihooldus näole (60min) + lõõgastav massaž kehale (90 min) Pulmapakkumine 99 EUR (tavahind 104 EUR)

Sunshine: näonaha uuendamine Phformulaga kuur 4 korda (60min 1 kord), kupeeros/pigmendilaikude eemaldaminePulmapakkumine 359 EUR (tavahind 434 EUR)

Lovely bride/groom: 2 modelleerivat bandaažmähkimist probleemsele piirkonnale (60min 1 kord) + vitamiinihooldus näole, kaelale ja dekoltee piirkonnale (90min) + botox 25 ühikut Pulmapakkumine 399 EUR (tavahind 433 EUR)

Perfect shape: Proshock MAXI tsoon 4 korda (90min 1 kord) + 2 lümfimassazi (60 min 1 kord) + 2 modelleerivat bandaažmähkimist probleemsele piirkonnale (60 min 1 kord) Pulmapakkumine 599 EUR (tavahind 752 EUR)

Strong Hair: Hair Boom juuste kasvu stimuleeriv toetav laserravi 10x pakett(18 min 1 kord) + 5x pakett juuste injektsiooniline mesoteraapia (30 min 1 kord)Pulmapakkumine 385 EUR (tavahind 494 EUR)

Kõiki teenuseid saab ka üksikuna osta ning kokku leppida just teile sobivaima paketi!

Hetkel kuum