Tallinnas Noblessneri kvartalis avati eelmise aasta sügisel Jaapani restoran Kampai. Eesti keelde tõlgituna võiks see olla “Terviseks!”.

- Kampais on ühe katuse all on kokku saanud eri iseloomuga Jaapani restoranikultuuri esindajad.
- Foto: Raul Mee
Kunagise allveelaevatehase tootmishooned on erakordselt lühikese ajaga täitunud söögi- ja joogikohtadega – justkui poleks Tallinnas mujal enam ruumi! Koos Kampaiga mahuvad samasse majja ära kunstikeskus Kai, Lore bistroo, baar Kaif ja Suhkruingli koogipood. Väljaku teises servas on kiirelt Tallinna esindusrestoraniks tõusnud 180˚ by Matthias Diether, sealsamas kõrval Texase BBQ menüüga Põhjala pruulikoja tap-room, siis veel Proto kohvik, burgerikoht ja Samovar – terve toidu- ja joogilinnak.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Scandagra Leedu tegevjuhi Marius Vasiliauskase kommentaar
Vaibumatu pinge ja hinnatõusu ootus. Tõenäoliselt võtab see kokku praegu ülemaailmsel väetiseturul valitseva meeleolu. Mai keskel Monacos toimunud Rahvusvahelise Väetiseassotsiatsiooni aastakonverents, mis on maailma väetiseturu üks olulisemaid sündmusi, peegeldab seda arvamust ilmselt kõige paremini. Sinna kogunesid suuremad tootjad ja kauplejad, et jagada kõige asjakohasemaid turuanalüüse ja prognoose, mis sel aastal näitasid temperatuuri tõusu maailmaturul.