Heidi Vihma • 7. märts kell 5:00
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: terviseks, Jaapan!

Kampais on ühe katuse all on kokku saanud eri iseloomuga Jaapani restoranikultuuri esindajad.  Foto: Raul Mee

Tallinnas Noblessneri kvartalis avati eelmise aasta sügisel Jaapani restoran Kampai. Eesti keelde tõlgituna võiks see olla “Terviseks!”.

Kunagise allveelaevatehase tootmishooned on erakordselt lühikese ajaga täitunud söögi- ja joogikohtadega – justkui poleks Tallinnas mujal enam ruumi! Koos Kampaiga mahuvad samasse majja ära kunstikeskus Kai, Lore bistroo, baar Kaif ja Suhkruingli koogipood. Väljaku teises servas on kiirelt Tallinna esindusrestoraniks tõusnud 180˚ by Matthias Diether, sealsamas kõrval Texase BBQ menüüga Põhjala pruulikoja tap-room, siis veel Proto kohvik, burgerikoht ja Samovar – terve toidu- ja joogilinnak.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum