ÜRITUSEDKOOLITUSEDRAAMATUDTEEMAVEEBIDTEABEVARAAJAKIRJADMEDITSIINIMEEDIAINFOPANKPOOD
Äripäev28. veebruar 2021Telli Äripäev|Minu Äripäev
Logi sisse
Kõik artiklidInvestorRaadioArvamusEdukas EestiGasellAjakiri InvestorTOPidFoundMEErilehedJuubel
PDF
EST
EST
RUS
Restoranitest: hipsteriidüll Dagestani moodi
Restoranitest: hipsteriidüll Dagestani moodi
Restoranitest: tulnukas Jaapanist
Restoranitest: tulnukas Jaapanist
Restoranitest: nurgatagune tailane raudtee lähedal
Restoranitest: nurgatagune tailane raudtee lähedal
Restoranitest: toidureis Mustamäele

Maitsenäljas gurmaanil, keda koroona maailma maitseid nautima ei lase, tuleb olude sunnil piirduda kodulähedaste toidureisidega. Seekord käisin Ukrainas, mitte küll päris Ukrainas, vaid Mustamäe trahteris Hutorok.

Restoranitest: eesti aktsendiga prantslane

Rudolf, Kadrioru uus restoran on nime poolest eestlane, sisekujunduselt skandinaavlane, menüült aga eht prantslane, väikese põhjamaise aktsendiga.

Restoranitest: Eesti esimene lihapallibistroo
Restoranitest: vaba lauda saada polegi nii lihtne
Restoranitest: Aia tänava uusasukas
Restoranitest: Uue Maailma hübriid
Restoranitest: restoran, mis tõi tallinlased vanalinna

Crul on Tallinna restoranide hulgas väga eriline positsioon. Tipptasemel peakoka käe all on ta aastaid Eesti tippude hulgas püsinud, kümmekonna aasta eest oli ta üks esimesi restorane, kes suutis vanalinna meelitada ka kohalikke.

Restoranitest: mõnus puhkepaik Narva maanteel

Restoranide praegust nappi külastajaskonda arvestades oli Mon Repos laupäeva lõunasel ajal vaat et rahvast täis – paar kohvitajat ja kaks laudkonda einestajaid.

Restoranitest: skandinaavialikud maitsed
Restoranitest: magus ooper
Restoranitest: mereannid Mere puiesteel
Restoranitest: Tikupoiss toob vaheldust
Suvi läbi avatud Ungru

Suviti avatud restoran on väikese saare jaoks juba iseenesest väärtus. Lisades sellele heatasemelise kokakunsti ja teeninduse, võiks Ungru olla Hiiumaa esindusrestoran.

Elva Waksalist sai Wabrik

Elva jõudis gastronoomilisele kaardile kolm aastat tagasi, kui jaamahoones avati restoran Waksal. Nüüd on see kinni, kuid Waksali tegijad toimetavad edasi Wabrikus.

Restoranitest: säinakotletid ja leedrilimonaad
Restoranitest: kolme näoga hiidlane
Restoranitest: värvirõõmus kuurirestoran
Restoranitest: kodanikualgatuse restoran
Restoranitest: pood nagu restoran, eriti kui jalutada järve äärde

Esimest korda jõuab restoranirubriiki kauplus, Valgamaal Otepää vallas asuv Nõuni pood. “Menüü” on selles külapoes rikkalikum kui nii mõneski väiksemas restoranis ja kuigi toole-laudu poe kõrval pole, on kauni Nõuni järve kallas oma roheliste põndakutega sealsamas.

Restoranitest: Läänemere-äärne Riviera

Maarjamäe lossi restoran on läbi teinud ümbersünni. Minimalistlikust kõledavõitu muuseumisööklast on saanud hubane brasserie Riviera Palais.

Restoranitest: rahvusooperi lähinaabriks on pitsabaar
Restoranitest: teise laine korealane Keskturul
Restoranitest: ilma hipsteriteta Hips
Restoranitest: terviseks, Jaapan!
Restoranitest: taimetoidurestoran Kopli ja Kalamaja piiril

Tru Kitchen asub hoones, mida teab tõenäoselt iga tallinlane: kunagine Standardi maja Kopli ja Kalamaja piiril on liiga kõrge, et võiks märkamata jääda.

Restoranitest: La Bottega püsib edukas

La Bottega on esindanud Itaalia kööki juba rohkem kui kümme aastat. Alguses legendaarse peakoka Nicolo Tanda, nüüd tema poolt sisse töötatud radu käiva eestlasest peakoka käe all.

Restoranitest: maja number 17 – vinoteek ja restoran
Restoranitest: ehe Tai ootamatus kohas
Restoranitest: kodune, kuid mitte kodurestoran
Restoranitest: argentiinlaste lõõmav kolle Kalamajas
Restoranitest: raamatutega restoran

Raamatupoe ja kohviku sümbioosiga oleme juba harjunud, restorani on oma naabriks võtnud vaid Telliskivi kvartali Rahva Raamatu pood. Või on seal vastupidi – restorani hõlma all müüakse ka raamatuid?

Restoranitest: mitte ainult jahusööjatele

Seal, kus alles mõni aeg tagasi oli Apelsiniraudtee, on nüüd Jahu. Endiselt jagatakse ruume Vivareci viimistlussalongiga. Algusaegadega võrreldes on salong aga tagasi tõmmanud ja restoran ruumi juurde saanud.

Restoraniaasta kokkuvõte: neist kohtadest saad aasta parimad toidud ja vaated
Restoranitest: koka koju toitu nautima
Restoranitest: lihasööjana vegerestoranis
Restoranitest: täistabamus Noblessneris
Restoranitest: Aasia toiduklubi Solarises

Solarise keskuse teisel korrusel Rävala puiestee poolses otsas Apollo raamatupoe taga asuv söögikoht on jälle vahetanud omanikku, välimust ja stiili. Nüüd on seal Dim Sum Food Club.

Äripäev
Aadress: Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
E-post: [email protected]
Telli Äripäev
Telli uudiskiri
Firmast
Saada vihje
Reklaam
Kontakt
Teemaveebid
© AS Äripäev 2000-2020
Oleme Eesti Meediaettevõtete Liidu liigeArtiklite kasutamisõigusedÄripäeva ajakirjaniku eetikakoodeksÜldtingimusedPrivaatsustingimused