investor Toomas • 10 veebruar 2019
Investor Toomas
Ainult tellijale

Soome börsi pommuudis

Soome börsi läinud nädala pommuudis Eestis suuremat lainetust ei tekitanud. Tahaksin selle siiski ära märkida, sest sündmusega on seotud Soome suured börsifirmad.

Björn Wahlroosi (paremal) mantlipärijaks Nordeas saab rootslane Torbjörn Magnusson (vasakul).  Foto: AP/Scanpix

Pean silmas Soome Sampo kontsernist rahaveski teinud Kari Stadighi pensionile mineku teadet, millest vallandus rida teisi juhivahetusi. Nende seas pommuudis, et Soome finantsmaailma üks värvikaimaid kujusid ja riigi rikkaimaid mehi Björn Wahlroos taandub Põhjala suurima panga nõukogu esimehe kohalt. See pani mind mõtlema, kas seni teistele suurtele Põhjala pankade alla jäänud Nordeal (ja Nordea aktsial?) oleks loota uut tulemist.

Hetkel kuum