investor Toomas • 2. juuni 2019 kell 12:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Swedbank mööbeldab ümber

Swedbank  Foto: Reuters/Scanpix

Äsja lõppenud maikuu näitas, et Rootsi väikeinvestorid usuvad Swedbanki oma hädadest üle saavat. Ja ka pank pingutab, et rahapesuskandaalis kantud mainekahju tasa teha.

Aasta algusest 31% kukkunud Swedbanki aktsia oli maikuus kauplemisplatvormide Avanza ja Nordnet andmeil Rootsi jaeinvestorite seas ikka üks enim ostetud aktsia. Ja kui Rootsi majandusleht Dagens Industri küsis äsja Astra Zeneca nõukogu juhilt Leif Johanssonilt, kuhu ta investeeriks miljon krooni, vastas ta, et osa eest ostaks kõrge tootlusega Rootsi pankade aktsiaid. Nimesid nimetamata, kuid Swedbanki dividenditootlus on praegu üle 10%.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum