investor Toomas • 29. september kell 14:45
Investor Toomas
Ainult tellijale

Ettevaatust, portaal eksitab tootlusega

Kes püüab Savy ühisrahastusportaalis kiirelt rikastuda, võiks veel korra investeering läbi mõelda.  Foto: Liis Treimann

Sattusin poolkogemata peale leedukate ühisrahastusportaalile Savy ja see kriiskas üle terve ekraani “TEENI 25% TOOTLUST INVESTEERINGUTELT”. Kiire arvutus näppudel ütleb, et kui nii head tootlust õnnestuks teenida, siis ületaksin oma investeerimiseesmärke lausa kaks korda!

Loomulikult on selline pakkumine huvitav, sest enamiku ühisrahastusportaalide tootlus jääb 10–15% juurde. Kuidas suudab üks väikene Leedu portaal märksa suuremat tootlust pakkuda ja miks ei ole investorid sellist kullaauku veel üles leidnud?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum