Äripäev • 7. detsember 2020 kell 14:32
Juhtkiri
Ainult tellijale

TOPid ehk ravim tujurikkuja viiruse vastu

Äripäeva edetabelid ehk TOPid täidavad mitmeid eesmärke – tunnustada silmapaistvaid ettevõtteid, aidata Eesti ettevõtlust läbipaistvamaks muuta, anda ülevaateid tähtsatest valdkondadest-maakondadest. Lisaks sellele on edetabelisse jõudnud firmad, kelle kogemus õpetab, kuidas keeruline aeg enda kasuks pöörata.  Foto: Anti Veermaa

TOPid ja nende edukamad ettevõtted on vajalikud lootuskiired ajaks, kui uudised viiruserindelt kipuvad tuju rikkuma, leiab Äripäev edetabelite hooaega kokku võtvas juhtkirjas. Uus tõus on meie poole teel ja eriti kriisi keskel tuleb mõelda tõusule.

Äripäev reastab igal sügisel valdkondlikesse ja maakondlikesse edetabelitesse tuhanded Eesti ettevõtted, mille kulminatsiooniks on Eesti Edukamate Ettevõtete Edetabel ehk TOP 100. Need kuuel majandusnäitajal põhinevad pingeread täidavad mitmeid eesmärke – tunnustavad ja tõstavad esile edukaid (aga tagasihoidlikke) Eesti ettevõtteid ja ettevõtjaid, aitavad kasvatada ettevõtluse läbipaistvust ning jagada kogemust, kuidas konkurentidest kiiremini areneda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum