Äripäev • 19. veebruar kell 14:33
Juhtkiri
Ainult tellijale

Kvaliteetne ajakirjandus maksab. Igas mõttes

Foto: Anti Veermaa

Ajakirjanduse veebis lugemise õiguse eest maksmise normiks muutumisest võidavad nii väljaanded, ajakirjanikud kui lugejad. Jah, ka lugejad. Päriselt. See pole pelgalt üks ilus väide, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Ekspress Grupp teatas börsile oma majandustulemused, millest nähtub, et ehkki müügitulu kahanes mullu aasta varasemaga võrreldes 6 protsenti, kasvas puhaskasum 80 protsenti, 2,5 miljoni euroni. Grupi juhi Mari-Liis Rüütsalu selgitusi mööda võib esimese näitaja tagant otsida peamiselt eriolukorra mõju ja trükiteenuste segmendis langenud müügitulu, teise arvu tagant aga murrangut digitellimuste kasvus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum