Juubel
Ainult tellijale

Raamatupidamisbüroo, kus nähakse arvude taga klientide raha, mitte lihtsalt numbreid

Tänavu 10. tegevusaastat tähistav Armus raamatupidamisbüroo eripäraks on, et kõik töötajad teevad oma tööd särasilmil. Ettevõtte asutaja ja juhi Rebecca Liis Armuse sõnul ollakse kogu tegevuses orineteeritud lahendustele ja pole probleemi, millele büroo spetsialistid lahendust ei leiaks.

„Lähtume sellest, et raamatupidamises kajastatav ei ole ainult number paberil, vaid tegelik raha, millel on kliendi jaoks tähendus. Eesmärk on alati klientide heaolu ja kasumi maksimeerimine,” ütleb Armus, kelle käe all juba 2011. aastast toimiv raamatupidamisbüroo kandis alguses nime Karsgemi OÜ. „Mullu saime aga uue väljanägemise, nime ning kaubamärgi, mis peegeldab oluliselt paremini meie olemust. Kanname uhkelt Armus raamatupidamisbüroo nime, mille taga on Rebecca Liis Armus OÜ. Ettevõtte nime vahetamisel jäi organisatsioon samaks.”

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum