• OMX Baltic−0,36%291,84
  • OMX Riga0,46%915,9
  • OMX Tallinn−0,66%1 910,57
  • OMX Vilnius−0,17%1 260,61
  • S&P 500−1,17%6 771,55
  • DOW 30−0,53%47 085,24
  • Nasdaq −2,04%23 348,64
  • FTSE 100−0,01%9 713,79
  • Nikkei 225−2,5%50 212,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,87
  • GBP/EUR0,00%1,13
  • EUR/RUB0,00%93,3
  • OMX Baltic−0,36%291,84
  • OMX Riga0,46%915,9
  • OMX Tallinn−0,66%1 910,57
  • OMX Vilnius−0,17%1 260,61
  • S&P 500−1,17%6 771,55
  • DOW 30−0,53%47 085,24
  • Nasdaq −2,04%23 348,64
  • FTSE 100−0,01%9 713,79
  • Nikkei 225−2,5%50 212,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,87
  • GBP/EUR0,00%1,13
  • EUR/RUB0,00%93,3
  • 26.05.22, 11:39

Äsja Michelini tärniga pärjatud restorani peakokk: töötasime väga kõvasti

  • Gregor AlakülaGregor Alaküla
00:00
Äsja Michelini tärniga pärjatud restorani peakokk: töötasime väga kõvasti

Eile õhtul pälvis restoran 180 kraadi ühe Michelini tärni, restorani peakokk Matthias Diether rääkis, et selle nimel on aastaid vaeva nähtud.
 
Kas töötajad palka ka juurde saavad ja millised olid Dietheri esmased muljed, kuulete intervjuust. Intervjuu on inglise keeles. Intervjueeris Gregor Alaküla.

Fotol Restorani 180 kraadi peakokk Matthias Diether. Foto: Rene Lutterus. 

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Äripäeva esilehele