Sisekaemus, allergia ja koduköögis kokku segatud glögi lõid eduka mahetootja

    Tänases saates on külas Eesti ühe tuntuma mahetootja ehk Loov Organic üks asutaja Ahto Vegmann.

    Ta asutas ettevõtte koos sõbra Kristjan Õunamäega 13 aastat tagasi. Tallinna jõuluturul maheglögi müües tegevust alustanud ettevõtteks on tänaseks kasvanud firma, mis teenib enamuse käibest ekspordilt, müüb sadu tooteid nii Euroopas, USAs kui Aasias ning on jõudnud kolme miljoni eurose käibeni, mida on sel aastal veelgi plaanis kergitada.

    Kuidas Loov Food pärast asutajate väärtuste sõnastamist käima läks, mida on ettevõtte kasvatamine õpetanud ja miks kaasati hiljuti omanikeringi ka tuntud äritrio Armin Kõomägi, Sven mansberg ja Indrek Prants ning kus näeb Ahto Vegmann mahetootmise tulevikku, sellest tänases saates juttu tulebki.

    Saatejuht on Rivo Sarapik.

    • Ideest kasumini
    • 16.08.2021
    KIIRUS:
    Sisekaemus, allergia ja koduköögis kokku segatud glögi lõid eduka mahetootja
  • Hetkel kuum

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.