Gregor Alaküla • 29. märts kell 11:00
Ideest kasumini
Ainult tellijale

Haruldane lugu: ettevõte, mis ei tee pärast kriisi mitte midagi teisiti

Külas on Merrit ja Jaan Kiho, kes peavad väikeses rannakülas kodurestorani Mermer. Räägime sellest, kuidas on õnnestunud ühel väikesel kodurestoranil püsida juba 11 aastat restoranimaastikul tihedas konkurentsis ning teenida ka mitmeid tunnustusi.

Saatest saab teada, miks jõudis pererahvas restorani pidamiseni ja kuidas muutus algne hobi- ja naljaprojekt igapäevaseks tööks. 

Külalised räägivad, mis on kõige olulisemad väärtused nende restoranis ja miks nad peale kriisi mitte midagi teistmoodi ei tee. Kodurestorani ja tavarestorani erinevustest ja kriisis kohanemisest. Veel räägivad külalised oma eeskujudest ettevõtluses ja kirjeldavad oma ideaalset klienti. Saadet juhib Gregor Alaküla. Foto: Ilmar Saabas, Ekspress Meedia, Scanpix.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum