Kasulik Äripäev

06. oktoober 2017, 16:00

Meenutame kahte kasulikku saadet Äripäeva veebiraadiost.

Kuidas mõõta, kas sisuturundus töötab või mitte? Sisuturundus on moes, kuid selle mõõtmine arvatust keerulisem. Kuidas ja mida mõõta nii, et sellest oleks kasu, sellest räägib Best Marketing Internationali juht Hando Sinisalu.

Kuidas panna inimesed oma äri fännama? Mida peab tegema, et su ettevõtmist või tegevusi saadaksid fännide hordid? Juttu tuleb ka sellest, mis on pannud inimesi kannapöördeid tegema, senisest tööst loobuma, et investeerimise läbi end jõukamaks kasvatada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. October 2017, 17:02

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing