Eesti restoranid vajavad tunnustamist

01. detsember 2017, 12:00
Restorani NOA peakokasaal
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171130/BROADCAST/171209993/AR/0/AR-171209993.jpg

Saates "Äripäev" testib tuleb seekord juttu restoranide tunnustamisest. Saates on külas gastronoomiakonkursi Silverspoon värske tegevjuht Kristel Pentus ja nõukoja liige Andres Peets ning restoranijuhi White Guide esindaja Baltikumis Aivar Hanson.

Juttu tuleb sellest, mismoodi need kaks projekti restorane esile tõstavad ning miks neid üldse Eestis vaja on. Samuti räägime mõnest tunnustatumast restoranist. Saadet juhib Kadri Põlendik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2017, 09:55

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing