26. veebruar • 1 min
Jaga lugu:

Välistöötaja tõeline pale selgub tülis

Foto: Shutterstock

Saatest selgub, kuhu ja kui palju on välistöötajaid vaja, mis nõuded on nende värbamisel muutumas ja mis on suuremad probleemid ettevõtjate jaoks hetkel lisaks sisserände piirarvule ning mis riskid välismaa palkamisega kaasnevad.

Personaliuudised.ee korraldatud Personalitöö aastakonverentsil salvestatud vestlusringis osalevad:

- Killu Vantsi, Siseministeeriumi kodakondsus- ja rändepoliitika osakonna nõunik- Kaisa-Triin, Kosenkranius Work in Estonia turundusspetsialist- Pille Room, Arvato Services Estonia personalijuht- Liis Valk, Politsei- ja Piirivalveameti arendusbüroo peaspetsialist

Vestlust modereerib Alyona Stadnik, Delovõje Vedomosti peatoimetaja.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt