12. aprill • 1 min
Jaga lugu:

Kas MTA on pädev ainult dividende maksvaid ettevõtteid karistama?

Aivar Sõerd
Aivar Sõerd  Foto: Meeli Küttim

Seekord räägime "Poliitikute töölauas" sellest, kuivõrd on maksu- ja tolliamet pädev ainult dividende maksvaid ettevõtteid karistama. Juttu tuleb ka sellest, millised peaksid olema maksuküsimustes maksuameti ja seadusandja rollid ning kas esimese liiga suur võim võib osutuda ühel hetkel ebademokraatlikuks.

Seadusandjaid esindab riigikogu rahanduskomisjoni liige Aivar Sõerd ning sellest, kuidas praeguses seadusraamistikus maksu- ja tolliameti juhendi taustal ellu jääda, räägib maksuadvokaat Kaido Künnapas.

Saatejuht on Indrek Mäe.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt