31. mai 2018 kell 8:00

Ülle Madise: Eesti kui igav paitüdruk

Õiguskantsler Ülle Madise  Foto: Postimees/Scanpix

Kui Eesti murrab välja igavast ja paitüdrukulikust seisust ning hakkab oma eeliseid maksimaalselt enda kasuks pöörama ja neid välja arendama ning teiste vigu ja rumalusi ära kasutama, siis on võimalik, et meil majandus kasvab ka rahvastiku kahanemise tingimustes, ütles õiguskantsler Ülle Madise.

Tuleb aga valmistuda ka halvemateks stsenaariumiteks, mida on kaks, lisas Madise.Millised need kaks stsenaariumit on ja mida arvab Eesti riigi reformimise vajadusest endine tippametnik, praegune Tallink Grupi juhataja Paavo Nõgene, seda saab kuulata neljapäeval eetris olnud Äripäeva raadiosaatest „Isemajandav Eesti“.

Saate teemaks oli Eesti riigi reformimine ning tõhusamaks muutmine. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

Hetkel kuum