Teede omanikud ei saa küsida röövellikke tasusid

13. juuni 2018, 11:00
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180612/BROADCAST/180619931/AR/0/AR-180619931.jpg

Uusarendustes ripakile jäänud teid ja trasse ostnud inimesed, kes loodavad nende kasutamise eest küsida kõrget hinda ja seeläbi märkimisväärselt teenida, ei tohi küsida ebamõistlikke tasusid. Kui ümbritsevate kruntide omanikega kokkuleppele ei jõuta, tuleks kohtusse pöörduda.

Mida teha, et selliseid olukordi vältida ja mida saaksid teha kohalikud omavalitsused, sellest räägib saates "Triniti eetris" Triniti partner ja vandeadvokaat Ramil Pärdi. Samuti saab teada, millistel juhtudel tasub üldse selliste vaidlustega kohtusse pöörduda. Selgub, et alati ei anna seadus selleks alust.

Saadet toetab advokaadibüroo Triniti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. June 2018, 09:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing