19. september 2018 kell 10:00

Kas autonäitused on varsti ajalugu?

Genfi autonäitus 2007  Foto: Andras Kralla

Sel nädalal algab Euroopa suurim tarbesõidukite näitus Hannoveris, kuu lõpus toimub Eesti ainus autonäitus Tartus, pärast mida avab uksed Pariisi Motoshow. Mida toob endaga kaasa autonduse tulevik ning kas ajastul, mil aina enam autotootjaid kolib oma toodete tutvustamisega sotsiaalmeediasse, on autonäitustel üldse tulevikku?

Veel võetakse saates "Ärikliendid roolis" luubi alla möödunud nädalal Göteborgis toimunud veokijuhtide maailmameistrivõistlus, kus osales ka tänavuse Eesti eelvooru võitja Marek Pilv Aspar-Trans OÜst. Stuudios on veokijuhtide Eesti eelvõistluse peakorraldaja Koit Kolganurm, Autolehe toimetaja Elmar Ots ning Volvo Estonia turundus- ja müügijuht Raili Riiberg.

Saatejuht on Tõnu Tramm.

Saadet toetab Skoda.

Hetkel kuum