Indrek Mäe • 18. oktoober 2018 kell 11:57

Raadiosaade: EKRE majanduslubadused luubi all

Äripäeva raadiosaade "Poliitikute töölaud" võtab sel hooajal vaatluse alla erakondade valimislubadused.

Karjääri lastele eelistanu vastutab pensioni eest ise - just selle põhimõtte alusel on Eesti Konservatiivne Rahvaerakond sidunud oma majandusprogrammis tulumaksu suuruse laste arvuga ning plaanib alates teisest lapsest hakata arvestama lapsevanematele tööstaaži.

Riigikogu ja EKRE liige Martin Helme  Foto: Andras Kralla

Saates tuleb vaatluse alla Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna majandusprogramm, mis näeb veel ette käibemaksu langetuse, erisoodustusmaksuga seonduva pehmendamise, automaksu kehtestamise ettevõtetele, aktsiiside tagasipööramise, kui ka tulumaksumäära sidumise laste arvuga.

Üle ega ümber ei saa me ka EKRE plaanist peatada Rail Balticu projekt.

Stuudis kommenteerivad teemat riigikogu liige Martin Helme EKREst ning Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Mait Palts.

Saadet juhib Indrek Mäe

Hetkel kuum