Äripäev • 19. november 2018 kell 14:00

Iga tööstusharu muutub kümne aasta jooksul tehnoloogiasektoriks

Markus Villig Taxify kontoris.  Foto: Andres Haabu

Äripäeva raadio saade "Lavajutud" on sel korral salvestatud majanduskonverentsil Äriplaan 2019, kus kõnelesid paljude seas Markus Villig Taxifyst ja Toomas Kalev Harmetist.

Saate esimeses pooles esineb Markus Villig. Ta on transpordiplatvormi Taxify asutaja ning tegevjuht. 2018. aastal valis ajakiri Forbes Villigi Euroopa tehnoloogiasektori alla 30aastaste mõjukaimate persoonide hulka. Villigi sõnul vajab Euroopa noori ettevõtjaid, sest iga tööstusharu muutub järgmise kümne aasta jooksul tehnoloogiasektoriks.

Teises saatepooles kõneleb tööstusettevõtte Harmet juht ja üks omanikke Toomas Kalev. Äripäeva tööstusettevõtete edetabelit troonivat Harmetit iseloomustavad selged sihid, julged sammud ja võimekus kiirelt reageerida. Harmeti juhatuse esimehe Toomas Kalevi sõnul on ettevõte olnud kogu oma 26aastase tegevusaja jooksul pidevas arengus ja see on plaanis ka järgmistel aastatel.

Hetkel kuum