• Jaga lugu:

  Kuidas ostutööd automatiseerida?

  Indrek Sabul, Columbus Eesti digitaliseerimise ekspertFoto: Urmas Kamdron

  Saade on salvestatud ostujuhtimise aastakonverentsil, mille selleaastane põhiteema oli kuidas ostutööd automatiseerida. Saate avaosas kõneleb Columbus Eesti digitaliseerimise ekspert Indrek Sabul.

  Ettekandes arutleb ta selle üle, miks peaksime andmete kogumisel suuremat tähelepanu pöörama automatiseerimisele, kuidas mõjutavad andmed protsesside ja ka ostutegevuse juhtimist ning sellest, millist rolli mängivad andmed ettevõtte riskijuhtimises ja ärianalüüsis.
  Teises saateosas räägib ABB globaalse äriteenuste keskuse ja hankevaldkonna juht Henry Arusaar, kas ja millisel määral äriteenuste keskused ettevõtte tööd efektiivsemaks muudavad ning kumb peaks tulema enne, kas ettevõtte digitaliseerimine või äriteenuste keskus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Morgan Stanley tulemused ületasid ootusi
Morgan Stanley neljanda kvartali kasum oli oodatust parem, eelkõige sai investeerimispank kasu ühinemiste ja ülevõtmiste turu aktiivsusest, vahendab Reuters.
Morgan Stanley neljanda kvartali kasum oli oodatust parem, eelkõige sai investeerimispank kasu ühinemiste ja ülevõtmiste turu aktiivsusest, vahendab Reuters.
Mainorist lahkunud tippjuhid kohtusid Sõõrumaa juures
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Taasiseseisvunud Eesti ühe mõjukaima äripere Pärnitsate loodud Mainori kontsernis Ülemiste Cityt arendavate juhtide koosseisus toimusid mullu olulised muutused, kui ameti pani maha kaks juhatuse liiget.
Tallinna Majanduskoolil täitus 115. tegutsemisaasta
2021. aasta lõpus tähistas Tallinna Majanduskool oma 115. sünnipäeva. Kooli pikk tegutsemislugu kätkeb endas hulgaliselt peatükke. Juubeliaasta eesmärgiks oli 115 aastat jäädvustada filmilindile, mille tulemusel valmiski dokumentaalfilm kooli ajaloost.
2021. aasta lõpus tähistas Tallinna Majanduskool oma 115. sünnipäeva. Kooli pikk tegutsemislugu kätkeb endas hulgaliselt peatükke. Juubeliaasta eesmärgiks oli 115 aastat jäädvustada filmilindile, mille tulemusel valmiski dokumentaalfilm kooli ajaloost.