Äripäev • 26. november 2018 kell 14:00

Kuidas ostutööd automatiseerida?

Indrek Sabul, Columbus Eesti digitaliseerimise ekspert  Foto: Urmas Kamdron

Saade on salvestatud ostujuhtimise aastakonverentsil, mille selleaastane põhiteema oli kuidas ostutööd automatiseerida. Saate avaosas kõneleb Columbus Eesti digitaliseerimise ekspert Indrek Sabul.

Ettekandes arutleb ta selle üle, miks peaksime andmete kogumisel suuremat tähelepanu pöörama automatiseerimisele, kuidas mõjutavad andmed protsesside ja ka ostutegevuse juhtimist ning sellest, millist rolli mängivad andmed ettevõtte riskijuhtimises ja ärianalüüsis.

Teises saateosas räägib ABB globaalse äriteenuste keskuse ja hankevaldkonna juht Henry Arusaar, kas ja millisel määral äriteenuste keskused ettevõtte tööd efektiivsemaks muudavad ning kumb peaks tulema enne, kas ettevõtte digitaliseerimine või äriteenuste keskus.

Hetkel kuum