Rivo Sarapik • 18. juuli 2019 kell 9:10

"Puhkus on kõigi moraalne kohustus"

Tööinspektsiooni konverentsile „Kas aeg tapab?“ Nordic Hotel Foorumis.  Foto: Andras Kralla

Puhkusest sõltub rohkem, kui arvata oskame ning sellesse peab suhtuma lugupidavalt, leiab Tallinna Ülikooli terviseteaduste ja spordiinstituudi direktor, spordibioloog Kristjan Port. Praegu me seda ei tee.

"Puhkus on kõigi moraalne kohustus," leiab Port. Puhkus aga on vaid üks tahk teemas inimese energia ehk võimes pikaaegselt ja tervelt tegusid teha, millest seekordses saates "Energiatund" juttu tuleb.

Lisaks räägime sellest, mis võiks olla probleem, mida toiduvaliku puhul peaks lahendama, kuidas muuta liikumine turgutuseks, mitte lõhkujaks, ning sellest, kuidas füüsiline keha aitab liikuda, aga vaimne tervis paneb liikuma, tuleb samuti juttu.

Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum