Mart Valner • 1 oktoober 2019

Eesti taastuvenergia arengukavas napib ambitsiooni

Eesti Taastuvenergia Koja juhataja Mihkel Annus.  Foto: Äripäev

Energiasektoris on tekkinud pea kõige rohkem rohetehnoloogia idufirmasid. Miks nähakse taastuvenergias tulevikku, millised on peamised arengusuunad ja kas ka riiklikud meetmed toetavad sinna nii aja ja raha panustamist, räägib saates "Cleantech" Eesti Taastuvenergia Koja juhataja Mihkel Annus.

Lisaks läheme vaatame lähemalt ühte sektorit, mis eelmisel aastal Eestis kuuekordistus – päikeseenergia. Millised on tänapäevased päikeseenergialahendused ja miks peaks päikesepaneelidest katust ehitama, tutvustab Solarstone'i arendusjuht Mait Kukk.

Saatejuht on Mart Valner.

Saadet toetavad Sunly OÜ ja MTÜ Cleantech ForEst.

Kuulake saadet siit:

Hetkel kuum