• Jaga lugu:

  Aasta ettevõtja: ma ei jäta kedagi maha

  Väino Kaldoja.Foto: Marko Mumm

  Lõpp on millegi uue algus, ütles tänavu oma elutöö, Silberauto müünud, Äripäevalt aasta ettevõtja tiitli pälvinud Väino Kaldoja. Ta ütleb intervjuus, et osad tema kolleegid Silberautost tulevad temaga järgmistesse tegemistesse kaasa. Ma ei jäta kedagi maha, selgitas ta.

  Lisaks tuleb intervjuus juttu, miks Silberauto müük Väino Kaldojas emotsioone ei tekitanud, kus peitub Eesti ettevõtluse potentsiaal, millega Väino Kaldoja edasi tegeleb ja soovitustest noortele ettevõtjatele.
  Samuti iseloomustavad teda teda tundvad inimesed – Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Eesti Liidu juht Arno Sillat ja Raivo Sell TalTechist.
  Saate esimeses osas selgitavad Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel ja ajakirjanik Eliisa Matsalu, kes tänavu tiitlile kandideerisid ja miks liisk Kaldoja kasuks langes.
  Saate pani kokku Rivo Sarapik.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.