Neeme Korv • 30. märts 2020 kell 14:28
Saated
Ainult tellijale

Käsitöönapsi valmistaja hakkas kriisi ajal desovahendit tootma

Lisaks käsitöönapsile toodab The Helsinki Distilling Company nüüd vähemalt 1000 pudelit käte desinfitseerimise vahendit päevas.  Foto: Erakogu

Rahuajal valdavalt glamuurseid käsitöödžinne ja -viskisid valmistav Soome pisike alkoholitootja The Helsinki Destilling Company orienteeris koroonakriisi tõttu osa oma tootmisest ümber ja asus villima alkoholil põhinevat käte desinfitseerimise vahendit Käsidesi.

Ettevõtte asutaja ja tegevjuht, eesti keelt kõnelev Mikko Mykkänen rääkis Äripäevale, et ühelt poolt soovis firma anda omapoolse panuse võitluses koroonaviirusega, teisalt aga hoolitseda oma töötajate eest, keda majanduskriisi tõttu ähvardas sundpuhkus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum