• Jaga lugu:

  Raamatupidamiselt saab märgatavalt kokku hoida

  RaamatupidamineFoto: PantherMedia/Scanpix

  Raamatupidamist on võimalik oluliselt efektiivsemaks muuta. Kuidas seda teha, räägib tarkvarafirma Envoice juht ja asutaja Jaanus Põder värskes Äripäeva raadio "Sisuturundussaates".

  Saates võetakse vaatluse alla ka valdkonna tulevik.
  Pikemalt tulevad jutuks järgmised teemad:
  • Milliseid raamatupidaja probleeme Envoice lahendab?
  • Kuidas on ettevõttel võimalik raamatupidajate tööd efektiivsemaks muuta?
  • Milles seisnevad ostuarvete, kviitungite ja aruannetega seotud peamised probleemid raamatupidajale?
  • Kui Envoice teeb raamatupidaja eest töö ära, siis millega raamatupidaja edasi peaks tegelema?
  • Kuidas e-arve on Eestis raamatupidamist muutnud?
  • Milline võiks välja näha raamatupidamise tulevik?
  Saatejuht on Hando Sinisalu.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
"Valge" ja "musta surma" hinnad rallivad
Suhkru ja kohvi - mida mõnikord ka valgeks ja mustaks surmaks kutsutakse - hinnad on Brasiilia öökülmade tõttu mitme aasta tipptasemele kihutanud.
Suhkru ja kohvi - mida mõnikord ka valgeks ja mustaks surmaks kutsutakse - hinnad on Brasiilia öökülmade tõttu mitme aasta tipptasemele kihutanud.
Raadiohommikus: börsid ja miks energia nii kalliks muutub
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Kolmapäeval teatab teise kvartali tulemused elektroonikatööstus Harju Elekter. Ettevõtte juht Tiit Atso kommenteerib neid ja tulevikuplaane-väljavaateid Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.