Allan Rajavee • 4. september 2020 kell 5:05
Saated
Ainult tellijale

Kuula otse kell 11: kuumal toolil Ain Hanschmidt

Investeerimisfirma Infortar juhatuse esimees Ain Hanschmidt. Infortar tegutseb laevanduses, transpordis, energeetikas, kinnisvaras, hotellinduses, trükitööstuses, jaekaubanduses, finants-, tervise- ja heaoluteenuste sektorites.  Foto: Liis Treimann

Reedel kell 11 algavas otsesaates "Kuum tool" istub sedapuhku suurettevõtja ja Infortari omanik Ain Hanschmidt, kes valiti kevadel Otsustajate TOPis Eesti kõige mõjukamaks äriliidriks.

Kunagine Ühispanga juht kuulub koos Enn Pandi ja Kalev Järvelillega Tallink Grupi suuremate omanike hulka. Nende loodud Infortar on laia haardega investeerimisfirma, mida oluliselt mõjutas koroonakriis, sest lisaks Tallinkile on Infortar investeerinud ka hotellindusse. Näiteks panid sel aastal Infortar ja Alexela seljad kokku ühisettevõttes Eesti Biogaas, mis hakkab tootma kohalikku taastuvkütust biometaani. Ettevõte alustas sõnnikust ja biojäätmetest rohegaasi tootmist Vinnis ja Ilmatsalus, koguinvesteeringu maksumus ulatub ligi 15 miljoni euroni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum