Pille Ivask • 24. september 2020 kell 9:08
Saated
Ainult tellijale

Läti jaoks on Eesti eeskuju tuhmumas

Eesti juurtega Läti poliitiku ja politoloogi Veiko Spolītise sõnul on Eesti pikka aega kestnud eeskuju lätlaste silmis tuhmumas.  Foto: AFP/Scanpix

Silmaringisaade “Globaalne pilk” räägib seekord meie lõunanaabritest. Nii kõneleme saates Lätist, kus on lähiajal tulekul viimase aja olulisim maksureform ning see mõjutab kindlasti ka Lätis tegutsevaid Eesti ettevõtjaid.

Saates uurime Eesti juurtega Läti poliitikult ja politoloogilt Veiko Spolītiselt, miks on Läti koroonaviirusesse nakatunute arv sedavõrd väike, mis muutusi on toimumas majanduses ning miks enam ei vaadata eestlastele alt üles. Saadet juhib Äripäeva ajakirjanik Pille Ivask.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum