Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine
Tippkokk tarbimisest: piinlik peaks olema vajutada vabanduste nuppu
Roheline mõtteviis on viimasel ajal jäänud koroonapandeemia varju. Argumendid, millega põhjendatakse endiselt rohket tarbimist, on justkui piinlikud vabandused, ütles Fotografiska kaasasutaja ja peakokk Peeter Pihel.
Pihel rääkis Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis, et nad juurutavad ise oma toitude valmistamisel võimalikult efektiivset ja keskkonnasõbralikku lähenemist ja loodavad, et sarnased veendumused jõuavad ka teisteni. "Kõik hakkab enesest peale, isegi väikestest sammudest," ütles peakokk.
Scandagra Eesti AS tegevjuhi Eigo Siimu sõnul on põllumajandusvaldkonna süda koostöö ja vastastikune usaldus. Pärast esimest kümmet kuud ametis tõdeb ta, et sektor on küll keerulises seisus, kuid just nüüd on kõige olulisem seista põllumehe kõrval ja aidata tal raskused üle elada.