Rivo Sarapik • 31. detsember 2020 kell 10:00
Saated
Ainult tellijale

Parimad digipärlid äri uuele tasemele viimiseks

Columbus Baltikumi juht Ivo Suursoo rääkis saates "Fookuses tark tööstus", et digilahenduste laialdasem kasutusele võtmine seisab selle taga, et ettevõtjatel napib ambitsioon kasvada ja areneda.  Foto: Raul Mee

Digitaliseerimisele keskendunud saatesarja seekordses osas tuleb juttu sellest, kuidas digilahendused parandavad tootlikkust mitukümmend protsenti, kuidas äri liiga aeglaselt arendades ehk liiga aeglaselt sõudes mädanevad aerud kätte ning kuidas liigne optimism ja innukus maksab uuendamisel kätte.

Need mõtted on väljavõtted selle aasta kuulajate lemmikutest saadetest. Saates saavad teiste seas sõna juhtivate tööstus- ja IT-firmade juhid ja omanikud nagu näiteks Logistika Pluss juht Toomas Orutar, Columbus Baltikumi juht Ivo Suursoo, Pipelife´i juht Anti Orav, Eleringi digitaliseerimise juht Georg Rute, Ensto Ensek juht Kaarel Suuk ning paljud teised.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum