Hando Sinisalu • 19. aprill kell 8:00

Küsimus on, millal küberrünne juhtub, mitte kas see juhtub

Failivargad teevad lunavaranõuetega suurt äri.  Foto: Evgeniy Kleymenov, Panthermedia

Küberründe erinevatest viisidest ja sellest, kuidas ettevõtted saavad ennast nende eest kaitsta, räägivad Äripäeva raadio küberturbeteemalises sisuturundussaates saatekülalised Randel Min ja Priit Rebane Stallionist.

Stallion on juba rohkem kui 26 aastat olnud tugevalt fokuseeritud kvaliteetsete küberturbe lahenduste loomisele, tarnimisele ja teenindamisele ning seda eelkõige perimeetri kaitse valdkonnas, mis tähendab peamiselt arvutivõrkude, serverite, tööjaamade ja viimastel aastatel ka pilveteenuste kaitset kõikvõimalike rünnete eest. Küsimus pole mitte, kas küberrünne juhtub, vaid millal see juhtub.

Saatejuht on Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum