Hinnatõusuga hakkama saamiseks on otsustanud kiirelt kasvav kokteilibaaride pidaja Väike Kuuba optimeerida kulusid. "Lõputult ei saa hinda juurde kerida, sest külalistel tekib taluvuse piir," ütles ettevõtte üks omanik Karl Astok.

- Karl Astok avaldas heameelt, et nüüd on Tartus jõe ääres neil kümneks aastaks kindel koht olemas ja saab Väikese Kuuba kokteilibaariga julgelt edasi liikuda.
- Foto: Margus Ansu/Tartu Postimees/Scanpix
Astok rääkis Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis, et kui tooraine pealt suutsid nad kulusid kärpida viiendiku võrra, siis samuti üritab ettevõte lähtuda targast majandamisest, kasutades ära kõik tellitu.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Eestis visatakse ära 51% katkistest töörõivastest, millest 30% jõuab prügilatesse, paljastab Norstati uuring. Lindström aga parandab ja digitaliseerib töörõivaid, vähendades jäätmete hulka ja suurendades tööstuste efektiivsust.