• Jaga lugu:

  Parim mööbli väiketootja: meid paneb tegutsema positiivne tagasiside

  Foto: www.idal.ee

  Eesti Mööblitootjate Liidu poolt tänavu Eesti parimaks väiketootjaks mööblisektoris tunnistatud Ideaalköögid OÜ on tegutsenud juba 10 aastat. Ühe mehe aktiivsest pealehakkamisest sündinud ettevõttest on saanud meie üks tuntumaid erimööblitegijaid, kes on valmistanud ka enamiku moodsamaid hambaravi- ja ortodontia­kabinette.

  Tänasel päeval eelistavad kliendid pigem minimalistlikku lähenemist, valgeid ja halle toone.

  „Tunnustus on meie jaoks eriti märkimisväärne just seetõttu, et mööblisektoris on väga tihe konkurents, kus erinevaid ettevõtteid on rohkem kui 500. Selline äramärkimine annab meile kindlasti motivatsiooni edaspidiseks, innustab jätkama oma senist tööd ega luba teha mingeid kompromisse kvaliteedi osas,“ ütleb Ideaalköögid tegevjuht Pille Raud.Ettevõtte projektijuht Tiina Põder täiendab: „Suurtootjatega me ei võistle. Kui, siis ainult kvaliteedis. Oleme siiski erimööbli valmistamisele orienteeritud ettevõte ning iga meie projekt on uus ja enamasti ka kordumatu. Seetõttu ei paku me masslahendusi, vaid meie tooteks ongi personaalne lähenemine ning kliendi soovidega arvestamine.“Praegu on Ideaalköögid OÜ rohkem keskendunud köögi- ja meditsiinimööbli, peamiselt hambaravikabinettide valmistamisele. Hetketrendidest rääkides märgivad Raud ja Põder, et oma spetsifikatsiooni tõttu on nende tootmises värvitoonid küllaltki ette ennustatavad ja tänased hitid on pigem valged ja hallid toonid ning pigem minimalistlik lähenemine. Erinevus tuleb aga sisse materjalide kombineerimisel, kus mööblile lisatakse särtsu näiteks puidumustriga. Kuigi turg ja trendid on pidevas muutuses, on siiski trende, mis ajas korduvad. Üks parimaid näiteid on kõrgläikeline mööbel.
  Tulevikuks ideid jagub
  Ideaalköögid OÜ sai alguse 2006. aastal, kui puidutöötlemise tehnoloogia eriala lõpetanud Margus Põder otsustas pärast ametialast tööd Soomes ning mitme Eesti mööblitootmise käivitamist alustada oma ettevõtte loomisega. Läbi 10 aasta on tänaseni säilinud ettevõtte esialgne missioon – pakkuda klientidele kvaliteetset teenust ja olla usaldusväärne partner.„Meie areng on käinud käsikäes klientidega, kes innustavad meid rohkem pingutama ja uusi lahendusi välja mõtlema. Seejuures püüame pidevalt uuendada ja ajakohastada ka oma seadmeparki, et olla tänases tihedas konkurentsis oma konkurentidega võrdsel positsioonil. See on aga väga suur väljakutse – leida ressursid ning neid õigesse kohta suunata,“ räägib tegevjuht.  Tulevikust rääkides sõnavad Pille Raud ja Tiina Põder, et ideid jagub, kuid keerulisem osa on nende realiseerimine, kuna olukord nii globaalses kui ka riiklikus majanduses on hetkel etteaimamatu. „Meil on näiteks uus valitsus, kellel on ideid majanduse elavdamiseks, kuid kas need ka teostuvad, näitab lähiaeg.Raske on teha konkreetseid ja kaugeleulatuvaid plaane, kui riik ei paku ettevõtjatele stabiilset majanduskeskkonda ega tuge.“Ideaalköögid OÜ tugevusteks on paindlikkus, mis on üks väikese ettevõtte eeliseid, samuti stabiilne kvaliteet ja professionaalne meeskond. Ettevõte väärtustab ja tunnustab oma inimesi, tänu kellele on ka rasketest aegadest läbi tuldud ning positiivne tagasiside klientide poolt motiveerib püüdlema veelgi paremate tulemuste poole.www.idal.ee
  Ideaalköögid OÜ osa töid on tehtud koostöös isekujundajatega, sealhulgas Viktoria Bankoviga.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.